Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Donald Trump, replică pentru Kim Jong Un: am și eu un buton nuclear, mai mare și mai puternic!

Donald Trump, replică pentru Kim Jong Un: am și eu un buton nuclear, mai mare și mai puternic!

Președintele american Donald Trump a reacționat dur miercuri dimineață la amenințările liderului de la Phenian, Kim Jong Un, care „amintise” că are un buton nuclear pe birou.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Actualizat: 03.01.2018 - 07:13

„Liderul nord-coreean Kim Jong Un a declarat că . Dacă poate cineva din înfometatul său regim să-l informeze că și eu am un buton nuclear, dar care este unul mai mare și mai puternic decât al său, și butonul meu funcționează!”, a scris Donald Trump pe Twitter.

Liderul regimului de la Phenian, Kim Jong-un, declarase luni, în prima zi a anului, că Statele Unite nu vor fi niciodată capabile să înceapă un război împotriva Coreei de Nord, din moment ce armele nucleare nord-coreene pot atinge întreg teritoriul SUA.

”Întreg teritoriul Statelor Unite se află acum sub raza de acţiune a armelor noastre nucleare, iar butonul nuclear se află în permanenţă pe biroul meu. Aceasta este realitatea, nu o ameninţare”, a declarat liderul regimului de la Phenian, în cadrul discursului rostit cu ocazia trecerii în noul an.

Tensiunile între Statele Unite şi Coreea de Nord s-au amplificat după o serie de teste balistice şi nucleare nord-coreene şi a unor exerciţii militare efectuate de SUA, Coreea de Sud şi Japonia.

Atât regimul Kim Jong-Un, cât şi preşedintele SUA, Donald Trump, s-au ameninţat reciproc cu distrugerea. "În Coreea de Nord există un regim depravat, o bandă de criminali. Dacă acest om al rachetelor, Kim Jong-Un, se va angaja în misiunea sinucigaşă de a ameninţa SUA, vom distruge total Coreea de Nord", a afirmat Donald Trump în discursul rostit la Adunarea Generală ONU.

Comentarii

loading...