Donald Trump primit de Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, FOTO: Facebook

Donald Trump despre Prințul Philip: O "pierdere de neînlocuit" pentru poporul britanic

Fostul preşedinte american Donald Trump i-a adus un omagiu, vineri seară, prinţului Philip din Marea Britanie, "un om care a întruchipat sufletul nobil şi spiritul mândru al Marii Britanii", o "pierdere de neînlocuit" pentru poporul britanic.

Share

Cătălin Șerban 0 comentarii

10.04.2021 - 16:29

"Lumea este în doliu la moartea Prinţului Philip, un om care a întruchipat sufletul nobil şi spiritul mândru al Marii Britanii şi al Organizaţiei Commonwealth. Este o pierdere de neînlocuit. A definit demnitatea şi graţia britanică. A personificat atitudinea rezervată şi tăcută, forţa rezistentă şi integritatea de neclintit a Marii Britanii. Exemplul său excepţional în serviciul ţării, poziţia constantă şi patriotismul vor fi cele mai mari moşteniri ale sale", a declarat Donald Trump, conform unui comunicat citat de publicaţia The Hill.

Prinţul Philip, soţul reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, a decedat vineri dimineaţă, la vârsta de 99 de ani. Ducele de Edinburgh a murit la Castelul Windsor. "Cu profundă tristeţe, Majestatea Sa Regina a anunţat moartea iubitului ei soţ, Alteţa Sa regală prinţul Philip, duce de Edinburgh. Alteţa Sa regală a decedat în pace în această dimineaţă, la Castelul Windsor", a comunicat Palatul Buckingham

Comentarii