4 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăInternaționalDoliu în SUA. Un îndrăgit prezentator al emisiunii „Mythbusters” a murit

Doliu în SUA. Un îndrăgit prezentator al emisiunii „Mythbusters” a murit

„A fost o parte importantă din familia Discovery şi un om cu adevărat minunat”, a transmis purtătorul de cuvânt. Nu au fost furnizate însă detalii legate de decesul lui Imahara.

El a fost co-prezentator pentru mai mult de 200 de episoade ale emisiunii „Mythbusters”, începând cu sezonul al treilea, în 2005, şi până în 2014. S-a alăturat programului la invitaţia gazdei Jamie Hyneman şi a fost parte din Build Team cu Kari Byron şi Tory Belleci. 

Imahara, care l-a înlocuit pe sudorul Scottie Chapman, a fost cunoscut pentru asamblarea roboţilor şi a altor dispozitive electronice necesare experimentelor din cadrul show-ului.

Grant Imahara a fost, în 2016, gazdă a show-ului „White Rabbit Project” la Netflix cu Byron şi Belleci.

Inainte de a lucra în televiziune, el a lucrat pentru divizia THX a Lucasfilm, apoi la Industrial Light and Magic. A contribuit la realizarea a trei prequel-uri „Star Wars”, „Jurassic Park”, „The Matrix Reloaded” şi „Terminator 3: Rise of the Machines”, între altele.

Cele mai citite

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă