Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Doi „indivizi periculoși”, dați în urmărire de poliția britanică, în cazul înjunghierii unui român

Doi „indivizi periculoşi” sunt căutaţi în legătură cu înjunghierea mortală a fostului canotor dinamovist care lucra ca bodyguard, Tudor Simionov, în Londra, pe 1 ianuarie, scrie BBC.

Share

Rl online 0 comentarii

19.01.2019 - 14:03

Simionov, în vârstă de 33 de ani, a fost atacat după ce a încercat să oprească mai mulţi indivizi care încercau să intre cu forţa la o petrecere din Fountain House pe Park Lane în Londra, în dimineaţa zilei de 1 ianuarie. El a încercat să îşi apere colegii şi a fost înjunghiat mortal.

Poliţia Metropolitană i-a dat în urmărire generală pe Ossama Hamed, în vârstă de 25 de ani şi pe Nor Aden Hamada, în vârstă de 23 de ani, informează News.ro.

O femeie a fost pusă sub acuzare pentru obstrucţionarea justiţiei.

Inspectorul Garry Moncrieff a declarat: „Ossama Hamed şi Nor Aden Hamada sunt indivizi periculoşi care trebuie să fie prinşi”.

Doi dintre colegii lui Simionov, în vârstă de 29 şi 37 de ani, au fost de asemenea înjunghiaţi în altercaţie, precum şi o femeie de 29 de ani. Toţi au fost ulterior externaţi.

Shaymaa Lamrani, în vârstă de 26 de ani, a fost acuzată vineri de obstrucţionarea justiţiei, a informat Poliţia Metropolitană. Ea va depune mărturie ulterior.

Un alt bărbat, fiul clericului musulman interzis Abu Hamza, Imran Mostafa Kamel, a fost pus sub acuzare pentru posesia unor arme de foc cu intenţia de a pune în pericol alte perosoane în legătură cu un incident care a avut loc tot la Fountain House, la câteva minute după crimă.

 

Comentarii

loading...