10.6 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăInternaționalDoi „indivizi periculoși”, dați în urmărire de poliția britanică, în cazul înjunghierii...

Doi „indivizi periculoși”, dați în urmărire de poliția britanică, în cazul înjunghierii unui român

Simionov, în vârstă de 33 de ani, a fost atacat după ce a încercat să oprească mai mulţi indivizi care încercau să intre cu forţa la o petrecere din Fountain House pe Park Lane în Londra, în dimineaţa zilei de 1 ianuarie. El a încercat să îşi apere colegii şi a fost înjunghiat mortal.

Poliţia Metropolitană i-a dat în urmărire generală pe Ossama Hamed, în vârstă de 25 de ani şi pe Nor Aden Hamada, în vârstă de 23 de ani, informează News.ro.

O femeie a fost pusă sub acuzare pentru obstrucţionarea justiţiei.

Inspectorul Garry Moncrieff a declarat: „Ossama Hamed şi Nor Aden Hamada sunt indivizi periculoşi care trebuie să fie prinşi”.

Doi dintre colegii lui Simionov, în vârstă de 29 şi 37 de ani, au fost de asemenea înjunghiaţi în altercaţie, precum şi o femeie de 29 de ani. Toţi au fost ulterior externaţi.

Shaymaa Lamrani, în vârstă de 26 de ani, a fost acuzată vineri de obstrucţionarea justiţiei, a informat Poliţia Metropolitană. Ea va depune mărturie ulterior.

Un alt bărbat, fiul clericului musulman interzis Abu Hamza, Imran Mostafa Kamel, a fost pus sub acuzare pentru posesia unor arme de foc cu intenţia de a pune în pericol alte perosoane în legătură cu un incident care a avut loc tot la Fountain House, la câteva minute după crimă.

 

Cele mai citite

Ministrul Andrei Spînu, din echipa Maiei Sandu, îi acuză de trădare pe politicienii care s-au dus la Moscova

Andrei Spînu, ministrul Infrastructurii al Republicii Moldova, îi acuză de trădare pe acei politicieni care și-au ținut congresul la Moscova. Înainte să fie numit ministru,...

Masa de Paște, mai scumpă, chiar cu plafonarea alimentelor de bază

Bugetul alocat cumpărăturilor pentru masa de Paște de anul acesta poate depăși suma de 1.000 de lei, față de anul trecut când vorbeam despre suma...

Președintele Iohannis a ajuns în Coreea de Sud

Delegația oficială condusă de președintele Klaus Iohannis a ajuns în Coreea de Sud, într-o vizită care va dura trei zile. Cele mai importante momente din...
Ultima oră
Pe aceeași temă