Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Igor Dodon

Dodon s-a întâlnit cu Putin pentru a-i cere să încurajeze activitatea firmelor rusești în Republica Moldova

Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a anunțat, sâmbătă, pe contul său de Facebook, că a avut în cursul acestei zile, la Moscova, o întâlnire cu președintele Vladimir Putin.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 14.07.2018 - 22:33

Președintele Igor Dodon a anunțat că liderul de la Kremlin "a acceptat şi este gata să examineze" solicitarea sa de oferire, cu titlu gratuit, "a tehnicii de producţie rusească, pentru nevoile oraşelor şi localităţilor mari din Moldova".

Igor Dodon își exprimă speranţa că, în lunile imediat următoare, această asistenţă din partea Federaţiei Ruse va începe să ajungă în localităţile din Republica Moldova.

Pe de altă parte, în discuția purtată la Mosova, "o atenţie sporită a fost acordată problematicii transnistrene", anunță Igor Dodon. "Am remarcat rezultatele pozitive în soluţionarea unui bloc întreg de probleme cu care se confruntă locuitorii de pe ambele maluri ale Nistrului. Aceşti paşi consolidează în mod consecvent şi eficient încrederea între Tiraspol şi Chişinău. Contactele cu liderii regiunii transnistrene vor fi continuate", subliniază Igor Dodon.

"Majoritatea absolută a cetăţenilor Republicii Moldova va continua să susţină poziţia Preşedintelui Republicii Moldova de promovare a cursului spre un parteneriat strategic şi menţinere a relaţiilor de prietenie stabilite de-a lungul istoriei cu statul rus", subliniază președintele Igor Dodon.

Comentarii