Dodon: Pot fi afectate relațiile Republicii Moldova atât cu România cât și cu Rusia

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, se teme că, după declarațiile din ultimele zile ale unor politicieni, ar putea fi afectare relațiile Republicii Moldova atât cu România cât și cu Rusia.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 24.05.2020 - 17:42

"În ultimele zile fost făcute mai multe declarații care ar putea afecta în mod nejustificat relațiile bune și parteneriatul strategic pe care Republica Moldova îl are cu diferiți parteneri externi și in special cu România și Federatia Rusa", a avertizat liderul de la Chișinău, Igor Dodon, într-un mesaj postat sâmbătă pe Facebook.

Președintele Dodon consideră că "unii europarlamentari" au declarații care denigrează Republica Moldova - o aluzie, probabil, la europarlamentarul Siegfried Mureșan, care a declarat că Republica Moldova nu-și poate gestiona nici propria economie, nici epidemia de coronavirus.

"Republica Moldova beneficiază de un sprijin generos din partea partenerilor externi, acest lucru s-a văzut și în timpul crizei pandemice pe care o traversăm, lucru pentru care le suntem deplin recunoscători. Asta este ceea ce cu adevărat rămâne important în relația noastră", subliniază Igor Dodon.

 

Comentarii