Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

David Lynch revine asupra afirmaţiilor despre Trump: Provoci suferinţă

David Lynch l-a acuzat marţi pe Donald Trump că "provoacă suferinţă şi dezbină" ţări, o afirmaţie total opusă celei din weekend când a estimat că republicanul ar putea fi unul dintre cei mai mari preşedinţi americani, scrie AFP.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 27.06.2018 - 11:30

Regizorul a şocat Hollywood-ul şi publicul progresist declarând pentru cotidianul britanic The Guardian că Trump ar putea rămâne în istorie ca unul dintre cei mai mari preşedinţi americani din toate timpurile pentru că a bulversat mediul politic de la Washington, care avea nevoie de asta după spusele cineastului. 

Cuvinte cu care locuitorul de la Casa Albă s-a delectat, însă David Lynch a afirmat marţi că aluziile sale au fost scoase din context. 

"Din nefericire, dacă vei continua în acelaşi mod nu vei avea posibilitatea de a te remarca ca unul dintre cei mai mari preşedinţi", a scris creatorul serialului-cult "Twin Peaks" pe Facebook. 

"Ar fi trist pentru tine - şi pentru ţară. Provoci suferinţă şi dezbini", a adăugat el, adresându-se direct preşedintelui: "Mi-ar plăcea să putem să ne aşezăm şi să discutăm amândoi". 

În interviul pentru The Guardian, regizorul filmelor "Blue Velvet" şi "Mulholland Drive", în vârstă de 72 de ani, s-a arătat indecis despre activitatea magnatului republican, apreciind că sosirea sa la putere ar putea să deschidă calea către reforme majore. 

Marţi, el a precizat pe Facebook: "Poţi uni ţara. Sufletul îţi va cânta", înainte de a încheia: "Sper că vei da importanţă acestui lucru. Tot ce trebuie să faci este să te porţi cu oamenii aşa cum ai vrea să se poarte cu tine". 

În prezent, Lynch îşi promovează cartea de memorii "Room to Dream".

Comentarii