Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Daimler investeşte 175 de milioane de dolari în Taxify

Companie de ride-sharing Taxify, din Estonia, şi-a intensificat bătălia împotriva rivalului global Uber, după ce a obţinut finanţare de 175 de milioane de dolari de la un grup condus de producătorul auto german Daimler AG.

Share

Andrei Tudor Dumitru 0 comentarii

Actualizat: 30.05.2018 - 10:10

Investiţia evaluează Taxify la peste un miliard de dolari. Taxify, înfiinţată în 2013 de Markus şi Martin Villig, operează în 30 de oraşe, din Franţa în Africa de Sud, Canada şi Australia, scrie Agerpres.

Daimler, deja acţionar majoritar sau investitor semnificativ la o serie de servicii de taxi online din Europa şi Orientul Mijlociu, a adăugat şi Taxify la portofoliul său de investiţii, au anunţat miercuri cele două companii.

Taxify, care încearcă să atragă clienţii Uber din mari oraşe africane şi din Europa Centrală şi de Est, a precizat că va folosi banii obţinuţi pentru a-şi dezvolta şi mai mult tehnologia şi a-şi extinde prezenţa pe pieţele regionale. Compania operează în peste 25 de ţări şi are zece milioane de clienţi şi se bazează pe 500.000 de şoferi.

Daimler este acţionar majoritar al MyTaxi, care are o prezenţă importantă în Germania, Marea Britanie, Irlanda şi Spania. De asemenea, producătorul auto german a investit în Chauffeur-privé of France şi Careem.

În România, Daimler are două unităţi de producţie, în Cugir şi Sebeş.

Citește totul despre:

#daimler #Uber #taxify

Comentarii

loading...