Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Curtea Supremă a SUA va cerceta declarațiile de impozit ale președintelui Trump

Curtea Supremă a SUA a anunţat că va cerceta prin teleconferinţă dosarul declaraţiilor de impozite ale președintelui Donald Trump.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 13.04.2020 - 20:37

Curtea Supremă a SUA a făcut acest anunț luni, precizând că verificarea prin teleconferință a declarațiilor de avere ale șefului statului va avea loc luna viitoare.

Până în prezent, președintele Trump a refuzat să prezinte aceste declaraţii de impozite atât în fața justiției cât și în fața Congresului SUA, relatează, luni, presa internațională. Trump își argumentează acest refuz insistând că beneficiază de imunitate totală cât timp deține funcția de șef al statului.

Curtea Supremă a SUA ar fi trebuit să audieze public părțile implicate în acest dosar la data de 31 martie, dar procedura audierii a fost suspendată din cauza epidemiei de coronavirus din Statele Unite.

Această audiere prin teleconferinţă va fi o premieră pentru Curtea Supremă a SUA.

Comentarii

loading...