Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Curtea Supremă a SUA confirmă poziția lui Trump privind expulzarea migranților ilegali

Curtea Supremă a Statelor Unite a emis, joi, o sentinţă care facilitează expulzarea din SUA a imigranţilor care comit infracţiuni.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 24.04.2020 - 01:35

Cu o majoritate de 5 la 4, judecătorii Curții Supreme au confirmat sentinţa unei instanţe inferioare care stablise că un jamaican stabilit în SUA nu se poate opune expulzării, deși era rezident legal în Statele Unite.

Cetățeanul originar din Jamaica era deja în procedură de expulzare după ce a fost condamnat în statul Georgia pentru infracţiuni legate de droguri şi de arme.

Comentarii