Castelul Windsor, FOTO: Facebook

Cum și-au luat adio locuitorii din Windsor de la prințul Philip

Cetăţenii din Windsor au venit să îi aducă un omagiu prinţului Philip, pe când la Castelul Windsor erau ultimele pregătiri pentru înmormântarea Ducelui. Prinţul Philip a murit pe 9 aprilie la vârsta de 99 de ani.

Share

Cătălin Șerban 0 comentarii

17.04.2021 - 18:21

30 de persoane au participat la slujba din capela Saint George a Castelului Windsor. Zeci de jurnalişti au fost la Castelul Winsdor pentru funerariile prinţului Philip.

Orăşenii din Winsdor au venit să îi aducă un ultim omagiu prinţului Philip, Duce de Edinburgh.

Poliţiştii şi gardienii au patrulat în  spaţiul exterior al castelului Windsor, iar zeci de jurnalişti au relatat de la  ceremonia de înmormântare care a avut loc la ora 17.00.

Artistul Kaya Mar a venit cu un tablou care îl înfăţişează pe Philip pe care l-a pictat săptămâna trecută. Alţii au venit să aducă flori la porţile castelului Windsor.

„Având în vedere de unde a venit, originea sa, tocmai a făcut o muncă fantastică în adaptarea la rolul său, fiind, dacă doriţi, numărul doi după regină, dar egal, cu statut egal, par să fi avut o relaţie excelentă - evident private”, a spus Phil Appleton, actor.

„Ei bine, dacă sunt sincer cu tine, este pentru că îi aduc un omagiu din nou prinţului Philip, ducelui, soţului reginei şi din nou reginei noastre”, a afirmat Simon Stephens, lucrător medical.

Comentarii