13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăInternaționalCum și-au luat adio locuitorii din Windsor de la prințul Philip

Cum și-au luat adio locuitorii din Windsor de la prințul Philip

30 de persoane au participat la slujba din capela Saint George a Castelului Windsor. Zeci de jurnalişti au fost la Castelul Winsdor pentru funerariile prinţului Philip.

Orăşenii din Winsdor au venit să îi aducă un ultim omagiu prinţului Philip, Duce de Edinburgh.

Poliţiştii şi gardienii au patrulat în  spaţiul exterior al castelului Windsor, iar zeci de jurnalişti au relatat de la  ceremonia de înmormântare care a avut loc la ora 17.00.

Artistul Kaya Mar a venit cu un tablou care îl înfăţişează pe Philip pe care l-a pictat săptămâna trecută. Alţii au venit să aducă flori la porţile castelului Windsor.

„Având în vedere de unde a venit, originea sa, tocmai a făcut o muncă fantastică în adaptarea la rolul său, fiind, dacă doriţi, numărul doi după regină, dar egal, cu statut egal, par să fi avut o relaţie excelentă – evident private”, a spus Phil Appleton, actor.

„Ei bine, dacă sunt sincer cu tine, este pentru că îi aduc un omagiu din nou prinţului Philip, ducelui, soţului reginei şi din nou reginei noastre”, a afirmat Simon Stephens, lucrător medical.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Dotează eficient și igienic spațiile sanitare ale afacerii tale!

Atunci când gestionezi o afacere este important să acorzi o atenție deosebită și spațiilor sanitare. Acestea nu trebuie să fie doar curate, ci și...

Petre Roman, la Parchetul General, în Dosarul Mineriada. FOTO

Fostul premier Petre Roman, s-a prezentat, astăzi, la sediul Parchetului General, pentru a lua la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare...

Ciolacu laudă candidații PSD la funcții de primar. Au “ambiția de a face lucruri”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunță candidații PSD la funcții de primar în municipiul București, lăudându-i pentru faptul că au "ambiția de a face lucruri". Este...
Ultima oră
Pe aceeași temă