Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cum a răspuns Twitter cererilor de suspendare a contului lui Donald Trump

Cum a răspuns Twitter cererilor de suspendare a contului lui Donald Trump

Twitter a transmis un comunicat în care explică faptul că suspendarea contului unui lider politic mondial sau înlăturarea unor mesaje controversate ar „ascunde informaţii importante” pe care oamenii trebuie să le vadă şi dezbate.

Share

Romulus Georgescu 0 comentarii

Actualizat: 06.01.2018 - 12:43

În plus, spun reprezentanţii platformei, o astfel de măsură nu ar reduce la tăcere un politician ci ar genera cu siguranţă discuţii. „Twitter există pentru a servi şi ajuta la dezvoltarea conversaţiei publice, globale”, citează The Hollywood Reporter. 

Declaraţia oficială a serviciului online a venit după ce numeroşi utilizatori au cerut suspendarea contului preşedintelui Donald Trump, în urma mesajelor publicate de el săptămâna aceasta.

Platforma social media a mai spus că analizează mesajele publicate de liderii mondiali „în contextul politic care le defineşte” şi că „respectă regulile noastre corespunzător”.

Compania a precizat că popularitatea în cadrul platformei a unui lider nu îi influenţează deciziile şi că face tot posibilul să fie echilibrată în analiza făcută utilizatorilor. 

Miercuri, platforma Twitter a primit sesizări din partea mai multor utilizatori cu privire la mesajul în care preşedintele Donald Trump vorbeşte despre „butonul nuclear mai mare şi mai puternic” decât al liderului nord-coreean, iar serviciul de social media susţine că acesta nu îi încalcă termenii.

Comentarii

loading...