Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Crucea Roşie a ajuns la un acord cu guvernul din Venezuela

Comitetul Internaţional al Crucii Roşii (ICRC) a informat joi că a ajuns la un acord cu guvernul venezuelean al preşedintelui Nicolas Maduro pentru a-şi extinde operaţiunile umanitare în ţară prin care susţine spitalele şi centrele umanitare pentru a furniza servicii medicale.

Share

Rl online 0 comentarii

11.04.2019 - 14:38

Într-un comunicat, Crucea Roşie a informat, după o vizită de cinci zile a preşedintelui ICRC, Peter Mauer: „Douăzeci şi opt de spitale şi opt centre medicale din Venezuela vor beneficia de pregătire a personalului, apă şi materiale pentru instalaţii sanitare furnizate de ICRC”, relatează Reuters.

„Sunt mulţumit de dorinţa autorităţilor de a lucra cu noi pentru a gestiona nevoile umanitare pe care le-am identificat”, a afirmat Mauerer.

Preşedintele Nicolas Maduro a declarat miercuri la televiziunea de stat că ţara sa a ajuns la un acord cu ICRC pentru a lucra cu ONU pentru a primi ajutoare umanitare.

Comentarii

loading...