22.3 C
Bucharest
Sunday, 28 May 2023
HomeInternaționalCriza din UcrainaUcraina nu confirmă a doua rundă de negocieri

Ucraina nu confirmă a doua rundă de negocieri

În timp ce astăzi erau așteptate noi negocieri de pace, Kievul nu confirmă această veste și spune că nu știe când vor fi următoarele negocieri.

„Momentan nu se ştie când vor avea loc noi negocieri”, a precizat Kuleba într-un mesaj video difuzat pe Facebook, conform Agerpres.

Anterior, consilierul prezidenţial ucrainean Mihailo Podoliak a declarat pentru Reuters că este avută în vedere posiblitatea organizării de noi discuţii cu partea rusă, dar că este nevoie de „o agendă substanţială”.

Kremlinul a anunţat că cea de-a doua rundă de negocieri ruso-ucrainene privind un posibil acord de încetare a focului în Ucraina poate avea loc miercuri.

Urmărește România Liberă pe Facebook și Google News!

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la Realitatea TV, Aleph TV și B1 TV. În presa online am lucrat la Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic. Sunt doctorandă în Științele Comunicării la SNSPA, iar tema mea de cercetare este despre criza alimentară.
Cele mai citite

Guvernul a pregătit OUG pentru majorarea salariilor profesorilor. Greva continuă cel puțin o săptămână

Guvernul Ciucă a pregătit o Ordonanță de Urgență (OUG) pentru majorarea salariilor profesorilor, a anunțat purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru. -------------------------- UPDATE Surse din...

România coboară în clasamentul puterilor militare mondiale. Locul 47 din 145, cu o forță militară supraevaluată

Cea mai recentă ediție a topului Global Firepower, clasamentul puterilor militare mondiale, plasează România pe locul 47 între cele 145 de țări analizate. Acesta este...

1 iunie, zi liberă, puncte cu Rusaliile. O minivacanță de 5 zile

Luna iunie va începe cu o minivacanță de cinci zile pentru români, în condițiile în care va exista o „punte” între zilele libere legal...
Ultima oră
Pe aceeași temă