19.5 C
Bucharest
Friday, 22 September 2023
HomeInternaționalCriza din UcrainaTrump spune că vrea să fie intermediar între Putin și Zelenski

Trump spune că vrea să fie intermediar între Putin și Zelenski

Fostul președinte Donald Trump a anunțat că vrea să fie intermediar între Putin și Zelenski, pentru a ajuta la încetarea războiului din Ucraina.

Donald Trump a declarat că își propune să se întâlnească cu Vladimir Putin și, separat, cu Volodimir Zelenski.

“Eu nu gândesc în termeni de câștig și de pierdere. Eu gândesc în ceea ce privește soluționarea, pentru a opri uciderea tuturor acestor oameni”, a declarat fostul președinte Trump în cadrul CNN Town Hall. Trump a mai susținut că, dacă el ar fi președinte în funcție, ar putea determina încetarea războiului în Ucraina în 24 de ore.

Potrivit CNN, evenimentul la care a participat Trump s-a desfășurat la data de 10 mai 2023 în New Hampshire.

Acum un an, Donald Trump dezvăluia că știa de multă vreme despre dorința președintelui Vladimir Putin de a ocupa Ucraina. Trump mai spunea că Putin însuși i-a vorbit despre acest plan, pe când era președinte al SUA.

Donald Trump (76 de ani) ar dori să candideze, în anul 2024, pentru un nou mandat de președinte al SUA. Trump s-ar putea confrunta din nou, în acest caz, cu actualul lider de la Casa Albă, Joe Biden.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Horoscopul zilei, vineri 22 septembrie 2023. Zodiile, bulversate de conflictul dintre Luna în Sagetator cu Neptun din Pesti. Cum se vor descurca?

Horoscopul zilei, vineri 22 septembrie 2023. Ceea ce începe ca o zi potential confuza nu ar trebui sa se încheie în acelasi fel. Luna...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies