21.9 C
București
marți, 6 iunie 2023
AcasăInternaționalCriza din UcrainaRusia - Ucraina, ziua 395: Biden spune că Xi nu i-a livrat...

LIVE UPDATE Rusia – Ucraina, ziua 395: Biden spune că Xi nu i-a livrat încă arme lui Putin

Preşedintele Statelor Unite ale Americii (SUA), Joe Biden, a afirmat că până în prezent, China „nu a livrat” arme Rusiei, în pofida temerilor exprimate de occidentali pe această temă.

„Sunt trei luni de când aud că China va furniza Rusiei arme importante (…) Nu înseamnă că nu o vor face, dar încă nu au făcut-o”, a declarat preşedintele american în cursul unei vizite în Canada.

„Nu desconsider China. Nu desconsider Rusia”, a adăugat el, apreciind că informaţiile despre apropierea dintre Beijing şi Moscova probabil au fost „exagerate”.

În schimb, Joe Biden a insistat asupra legăturilor întărite dintre occidentali. „Dacă s-a întâmplat ceva, este că Occidentul şi-a strâns legăturile considerabil”, a estimat Joe Biden, vorbind despre o coaliţie „unită”.

Citește și:

A 394-A ZI DE RĂZBOI

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Anti-greviștii, mândria Ligiei Deca

Ministrul Educației, Ligia Deca, a discutat în zadar despre soluții pentru a evita amânarea examenelor naționale, dar în schimb s-a arătat fericită să numere...

Iohannis: „România este Aliatul NATO cu cea mai lungă frontieră cu Ucraina și înțelegem clar nevoia de a consolida postura NATO pe Flancul Estic”

Președintele României, Klaus Iohannis, a susținut marți, 6 iunie 2023, la Castelul Bratislava, Republica Slovacă, o intervenție în cadrul sesiunii de deschidere a Summitului...

Rutele de migrație: Comisia propune un nou plan de acțiune pentru ruta vest-mediteraneeană și cea atlantică

Comisia Europeană are un nou plan de acțiune al UE privind ruta de migrație vest-mediteraneeană și cea atlantică. În scrisoarea sa adresată Consiliul European din 20...
Ultima oră
Pe aceeași temă