31 C
București
miercuri, 17 iulie 2024
AcasăInternaționalCriza din UcrainaRusia – Ucraina, ziua 284. Rusia și Belarus se antrenează pentru a...

LIVE UPDATE Rusia – Ucraina, ziua 284. Rusia și Belarus se antrenează pentru a forma „o singură armată”

Militarii din Rusia și Belarus se antrenează pentru a forma „o singură armată”, a declarat președintele de la Minsk, Aleksandr Lukașenko.

Acesta a susținut că militarii ruși și belaruși se antrenează „ca un singur grup, o singură armată” pentru a respinge un posibil atac din exterior. Declarația lui Lukașenko a fost difuzată de agenția de presă rusă Interfax la data de 3 decembrie 2022. La această dată, ministrul rus al Apărării, generalul Serghei Șoigu, a făcut o vizită în Belarus.

Ministrul Șoigu a susținut, la rândul lui, că Occidentul poartă un „război nedeclarat împotriva țărilor noastre”, adică împotriva Rusiei și a Belarus. Ministrul rus a acuzat, în acest sens, „Statele Unite și aliații lor”.

Citește și:

Rusia – Ucraina, ziua 282: Zelenski anunță limitarea activităților bisericilor afiliate Moscovei

A 280-A ZI DE RĂZBOI

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă