Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Coreea de Nord susține că are un singur suspect de Covid, venit ilegal din Coreea de Sud

Regimul comunist de la Phenian a recunoscut că există un prim pacient "suspectat" de infectare cu noul coronavirus pe teritoriul Coreii de Nord.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

26.07.2020 - 17:55

Conducerea Coreii de Nord a instituit, duminică, o stare de "urgenţă maximă" pentru a preveni răspândirea epidemiei de coronavirus pe teritoriul acestei țări.

Anunțul guvernamental intervine după ce agenția de presă a regimului comunist de la Phenian, KCNA, informase că pe teritoriul Coreii de Nord există o primă persoană suspectată că ar infectată cu Covid-19 și care ar fi venit din Coreea de Sud.

Această persoană "s-a întors la 19 iulie după ce trecuse ilegal linia de demarcaţie", a susținut agenția KCNA.

Comentarii