Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

sursa: Dreamstime. Jeremy Corbyn. Partidul Labour (Muncitoresc). Marea Britanie.

Corbyn prins în corzi pe desfințarea MI5.

JEREMY Corbyn a fost nevoit să nege planurile de a închide MI5, după ce a fost atacat de Boris Johnson, cu două zile înainte de alegerile parlamentare din Marea Britanie.

Share

Redacția Online 0 comentarii

Actualizat: 10.12.2019 - 23:25

Apărând la dezbaterea electorală a BBC, Johnson a subliniat că Diane Abbott (Partidul Labour) a semnat anterior o moțiune pentru desființarea Mi5.

El a spus: „Când te uiți la MI5, organismul care ne păstrează în siguranță de atacurile teroriste, el (Jeremy Corbyn, n.r.) propune să numească Ministrul al Afacerilor interne, pe Diane Abbott, cea care a cerut ca MI5 să fie desființat”.

JEREMY Corbyn a fost nevoit să nege planurile de a închide MI5 după ce a fost atacat de Boris Johnson pe tema terorismului.
Liderul de extremă stânga a izbucnit cu privire la planurile sale pentru serviciile de securitate, întrucât primul ministrul Johnson l-a acuzat că nu a înțeles „problemele uriașe ale siguranței pe străzile publice”.

Diane Abbott a semnat o moțiune parlamentară în anul 1989, solicitând eliminarea MI5, dar acum spune că de atunci și-a schimbat părerile.

În replică, Corbyn a insistat că partidul său ar trebui să fie crezut în ceea ce privește securitatea și a subliniat că au fost conservatorii care au redus numărul poliției, scrie The Sun.

Comentarii