Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Consilierul șefului Roskosmos a fost arestat și acuzat de trădare în favoarea unei țări NATO

Consilierul lui Dmitri Rogozin, şeful Agenţiei spaţiale a Rusiei, Roskosmos, a fost arestat de FSB și acuzat de înaltă trădare.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 07.07.2020 - 19:55

Funcționarul rus acuzat de trădare în favoarea unei țări NATO se numește Ivan Safronov, este fost jurnalist și a fost numit, acum două luni, consilier și responsabil de comunicare al lui Dmitri Rogozin, şeful Agenţiei spaţiale a Rusiei, Roskosmos.

Ca jurnalist, Ivan Safronov avusese relatări despre o serie de evenimente legate de armata Rusiei, inclusiv despre accidente sau incidente în care fuseseră implicate, separat, un submarin, un portavion și un avion de luptă Su-57.

Un purtător de cuvânt al Kremlinului a precizat însă că arestarea lui Safronov nu are "nicio legătură cu activitatea sa jurnalistică".

Comentarii