Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Conducerea Centrului de Comandă de la Poznan va fi preluată de militari SUA

Forţele armate ale SUA în Europa au anunţat joi că Divizia 1 Infanterie va înlocui Divizia 4 Infanterie la conducerea centrului de comandă şi control de la Poznan (vestul Poloniei), transmite PAP.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 18.01.2018 - 16:45

Centrul de comandă de la Poznan (MCE) asigură coordonarea a 6.000 de militari americani cu colegi de-ai lor din ţările situate în flancul estic al NATO - Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, România, Slovacia şi Ungaria - în pregătirea şi desfăşurarea antrenamentelor şi a exerciţiilor multinaţionale.

Divizia 1 Infanterie va trimite la Poznan, în luna martie, aproximativ 100 de militari de la baza militară de la Fort Riley, statul Kansas, sub conducerea generalului de brigadă Richard E.Coffman, care va prelua comanda MCE de la Divizia 4 Infanterie.

Divizia 1 Infanterie a fost prima divizie din armata Statelor Unite şi serveşte de peste un secol, activând în Europa în cele două războaie mondiale. În perioada 1996-2006, divizia a avut baza la Wurzburg, în Germania, potrivit AGERPRES.

Comentarii

loading...