3.6 C
Bucharest
Tuesday, 5 December 2023
HomeInternaționalConcertul Cesariei Evora de la Bucureşti se amână pentru luna decembrie

Concertul Cesariei Evora de la Bucureşti se amână pentru luna decembrie

Potrivit ultimelor analize, medicii francezi au decis: Cesaria Evora se simte mult mai bine, iar după câteva săptămâni de odihnă îşi va putea relua seria de concerte.
 Motiv de bucurie pentru fanii din toată lumea, dar în special pentru fanii din România. După cum promitea în urmă cu doar câteva zile din clinica pariziană, Cesaria va reveni pe scena Sălii Palatului, cel mai probabil pe data de 7 decembrie 2011. Această data va fi însă confirmată de managementul artistei în maxim o săptămână.
 „In numele managementului Cesariei Evora cât şi al artistei, ne cerem scuze tuturor fanilor români care au achiziţionat sau urmează să achiziţioneze bilete, pentru toate inconvenientele apărute în urma acestor modificări de program şi va promitem un spectacol unic în luna decembrie” afirmă organizatorii.
 În pofida sfaturilor medicilor, Cesaria Evora îşi va fuma pe scena Sălii Palatului legendară sa ţigară ce îi înlesneşte trecerea graniţei normalităţii către nonconformism.
 Reprogramarea concertului nu aduce modificări în  preţurile biletelor, acestea fiind următoarele:
 – 300 lei (categoria VIP)
 – 250 lei (categoria 1)
 – 200 lei (categoria 2)
 – 150 lei (categoria 3)
 – 100 lei (categoria 4)  
 – 50 lei (categoria 5) –  nu se mai găsesc bilete la această categorie
 Pentru cei ce îşi doresc să o asculte live pe Cesaria Evora, biletele vor fi repuse în vânzare imediat ce se confirmă noua dată a concertului şi vor putea fi achiziţionate de la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sală Palatului, Librăria Eminescu, Palatul Naţional al Copiilor, Staţia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande bileţele online, o vor putea face de pe BILETOO.ro,  BLT.ro,  myticket.ro,  bilete.ro  sau ticketpoint.ro.
 Persoanele care din diverse motive nu vor mai putea participă la concertul din noua data şi doresc să-şi recupereze banii, o pot face începând de miercuri 28 septembrie 2011 de la punctele de unde au fost achiziţionate biletele.
 Concertul “Cesaria Evora LIVE la Bucuresti” este un eveniment organizat de Project Events în colaborare cu European Event Services.

Cele mai citite

ASF secretizează ilegal informații despre piața asigurărilor

Transportatorii din România, reprezentați de Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați (COTAR), au depus o solicitare către Guvern pentru a obliga Autoritatea de Supraveghere...

Ucraina a fost atacată în timpul nopții cu 23 de drone de luptă rusești și de o rachetă

Ucraina spune că teritoriul său a fost vizat în timpul nopţii de 23 de drone de luptă ruseşti, precum şi de o rachetă, informează...
Ultima oră
Pe aceeași temă