3.5 C
Bucharest
Monday, 11 December 2023
HomeInternaționalConcertul AC/DC a început

Concertul AC/DC a început

Show-ul legendarei trupe rock AC/DC din Piaţa Constituţiei din Capitală a început, duminică seară, în jurul orei 21.00, cei cinci membri ai formaţiei urcând pe scenă în aplauzele frenetice ale celor circa 60.000 de fani prezenţi la concert, scrie Mediafax.

Trupa AC/DC, formată din Brian Johnson, Angus Young, Malcolm Young, Cliff Williams şi Phil Rudd, şi-a început show-ul de la Bucureşti cu piesa “Rock N’ Roll Train”. În deschiderea show-ului AC/DC au concertat trupa americană Down şi formaţia Iris.

După ce vineri seară au concertat la Sofia, membrii formaţiei AC/DC au sosit la Bucureşti cu un avion privat, duminică, la ora 19.20, pe aeroportul Băneasa.

Pe de altă parte, Lenţi Chiriac, production manager la D&D East Entertainment, organizatorul evenimentului, a declarat, duminică dimineaţă, că trupa rock AC/DC a sosit la Bucureşti în noaptea de sâmbătă spre duminică, cu un avion privat, fiind cazată la un hotel din Capitală.

Organizatorii evenimentului au fost extrem de rezervaţi în ceea ce priveşte programul trupei AC/DC. Astfel, potrivit organizatorilor, membrii celebrei formaţii ar urma să viziteze Casa Poporului pe parcursul vizitei la Bucureşti, nefiind stabilit însă nimic concret în acest sens. Pe de altă parte, Gabrielea Enea, director al Departamentului de Relaţii Publice şi Protocol a Camerei Deputaţilor, a declarat că până în acel moment nu fusese făcută nicio solicitare oficială în acest sens. “Nu a făcut nimeni nicio solicitare oficială până în acest moment”, a declarat Enea.

Totodată, conform organizatorilor, membrii formaţiei AC/DC nu au avut pretenţii speciale în ceea ce priveşte vizita lor la Bucureşti, iar securitatea acestora este asigurată de staff-ul propriu al trupei.

 

Cele mai citite

Dimineţi cu zâmbetul pe buze? Iată cum

Dimineţile pot deveni momentul preferat al zilei tale, în special dacă descoperi activităţile potrivite care să le facă mai frumoase. Îţi poţi începe dimineaţa...

România intră complet în Schengen abia la finalul lui 2024, recunoaște premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu, deși anunța acum două zile că România intră în Schengen, a revenit asupra acestei declarații și a recunoscut că momentul aderării...

Globurile de Aur 2024. „Barbie” şi „Succession” au primit câte nouă nominalizări fiecare la categoriile film şi televiziune

„Barbie” şi „Succession” au primit câte nouă nominalizări fiecare la categoriile film şi televiziune, pentru gala Globurilor de Aur din 2024 care va fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă