Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cirque du Soleil a anulat toate reprezentaţiile din China

Cirque du Soleil a anunţat anularea "până la noi ordine" a tuturor reprezentaţiilor la Hangzhou, în China, din cauza epidemiei de coronavirus care a început să se extindă în lume şi care mobilizează autorităţile sanitare internaţionale, scrie AFP.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

24.01.2020 - 12:36

"Autorităţile chineze au cerut închiderea temporar a tututror activităţilor interne la care participă 100 de persoane sau peste, cu scopul de a opri epidemia de coronavirus", a explicat compania din Quebec într-un comunicat. 

"Pentru a asigura securitatea spectatorilor şi a angajaţilor săi, Cirque du Soleil anulează astfel, până la noi ordine, toate reprezentaţiile spectacolului "Un monde fantastique" de la Hangzhou", adaugă compania. 

Situat în provincia Zhejiang, oraşul Hangzhou se află la 700 km est de Wuhan, unde acest virus şi-a făcut apariţia în decembrie, informează News.ro.

China a prezentat ultimul bilanţ al epidemiei: 25 de morţi şi 830 de cazuri confirmate.            

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a recunoscut joi "urgenţa în China" dar a precizat că este "prea devreme" pentru a declara stare de urgenţă internaţională". 

Comentarii