Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Crimeea. Putin, prezent la festivalul motocicliștilor

„Chirurgul“, șeful „Lupilor Nopții“, cel mai mare club de bikers din Rusia

Președintele rus, Vladimir Putin, a participat sâmbătă la un festival al amatorilor de motociclete, la Sevastopol, în Crimeea, unde a venit la bordul motocicletei sale, alături de Alexandr Zaldostanov, șeful „Lupilor Nopții“, faimosul club al motocicliștilor.

Share

Gabriela Anghel 0 comentarii

13.08.2019 - 10:19

Zaldostanov, ultranaționalist, fan al seriei „Mad Max“ și al patriarhului Moscovei, declara, înaintea morții lui Boris Nemțov, că „frica de moarte este singurul lucru ce poate opri opoziția rusă“. Omul, un uriaș cu coadă de cal și haine de piele, supranumit „Chirurgul“ în amintirea studiilor sale de medicină, prezidează cel mai mare club de bikers din țară, care grupează câteva mii de fani – versiunea slavă a „Hells Angels“. Zaldostanov declară că, în afară de a-l proteja pe liderul de la Kremlin, este învestit cu o dublă misiune – să-l ajute pe Putin „să salveze lumea“ și „să reunifice Ucraina, Belarus și Rusia“. Putin a fost însoțit la festival de liderul Crimeii, Serghei Aksenov, și de primarul Sevastopolului, Mihail Razvozaev.

Comentarii