Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

China: Inundaţiile au afectat 23 de milioane de persoane în acest sezon

Circa 23 de milioane de persoane din 28 de provincii din China au fost afectate în această vară de inundaţiile care au lăsat în urmă 86 de morţi şi 13 dispăruţi, au anunţat vineri autorităţile de intervenţie la dezastre, citate de agenţia Xinhua.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 27.07.2018 - 13:31

Peste 2,18 milioane de hectare de teren agricol au fost inundate, iar 30.000 de locuinţe s-au prăbuşit, a indicat într-o conferinţă de presă Zhang Jiatuan, purtător de cuvânt în cadrul Biroului pentru controlul inundaţiilor şi lupta împotriva secetei.

Începând din iulie, ploile au afectat numeroase regiuni de pe teritoriul ţării provocând alunecări de teren şi inundaţii.

În cadrul eforturilor de pregătire pentru sezonul inundaţiilor, 136 de echipe au fost trimise pentru a efectua inspecţii la 1.216 rezervoare de mici dimensiuni pentru a preveni riscurile posibile, a precizat Zhang.

Biroului pentru controlul inundaţiilor şi lupta împotriva secetei, Ministerul Apelor şi Ministerul de Finanţe au decis alocarea unor fonduri în valoare de 1,7 miliarde de yuani (250 milioane de dolari americani) destinate zonelor afectate de inundaţii.

Comentarii

loading...