2.2 C
Bucharest
Friday, 1 December 2023
HomeInternaționalCelebrul actor britanic Ben Cross joacă în comedia românească "Alt Love Building"

Celebrul actor britanic Ben Cross joacă în comedia românească “Alt Love Building”

Celebrul actor britanic Ben Cross, cunoscut în special pentru rolurile sale din ”Chariots of Fire” și ”Star Trek”, joacă în comedia românească ”Alt Love Building” care va avea premieră în 26 decembrie în cinematografe. 

Actorul britanic îl interpretează în ”Alt Love Building” pe Mr. Anderson, proprietarul unei tabere de reparat relaţii Love Building.

Tabara reunește nouă cupluri cu probleme şi trei terapeuţi cu probleme şi mai mari, care atunci când nu se şicanează se luptă cu demonii interiori şi problemele trecutului.

Ben Cross joacă în această comedie alături de Dragoş Bucur, Alexandru Papadopol, Dorian Boguţă şi de un grup de tineri absolvenţi ai şcolii Actoriedefilm.ro. 

Acţiunea filmului ”Alt Love Building” este amplasată la munte, în plină iarnă, cu câteva zile înainte de Revelion, la șase luni de la prima ediție a taberei de reparat relații, ”Love Building”. 

”Alt Love Building” este o continuare a filmului ”Love Building”, în care actorii Dragoş Bucur, Dorian Boguţă şi Alexandru Papadopol vor încearcă să găsească din nou soluţii pentru problemele cu care se confruntă în relaţie mai multe cupluri.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă