Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cel puţin patru persoane au murit într-un atac armat, în SUA

Cel puţin patru persoane au murit într-un atac armat în apropiere de o sinagogă în Pittsburgh, SUA, scrie globalnews.

Share

George Dumitrescu 0 comentarii

Actualizat: 27.10.2018 - 21:11

UPDATE: Bărbatul înarmat care a deschis focul sâmbătă şi a făcut mai multe victime într-o sinagogă din oraşul american Pittsburgh, statul Pennsylvania, s-a predat poliţiei, relatează AFP.

"Autorul atacului armat se află în arestul poliţiei. Există numeroase victime în sinagogă, trei ofiţeri au fost împuşcaţi", a declarat pentru presă un purtător de cuvânt al poliţiei.

Departamentul pentru Siguranţa Publică din Pittsburgh a anunţat că are loc un atac armat la intersecţia Wilkins – Shady, unde este situată sinagoga.

Postul de televiziune afiliat CBS, KDKA-TV, a informat că există o prezenţă serioasă a poliţiei în cartierul Squirrel Hill.

Universitatea Mellon Carnegie a trimis un mesaj text prin care a alertat persoanele de operaţiunile poliţiei din zona Wilkins – Shady, conform Pittsburgh Post-Gazette.

Imaginile televiziunilor de la locaţie arată mai multe echipaje de poliţie prezente la sinagogă, care se descrie ca fiind o biserică tradiţională, progresistă şi adeptă a egalitarismului.

Poliţia a informat KDKA-TV că există „mai multe victime” şi a făcut apel către locuitorii din zonă să rămână în case şi să îşi ţină uşile închise.

KDKA-TV a informat că singagoga era plină pentru slujba de sâmbătă iar atacatorul a tras în poliţiştii care au ajuns la faţa locului. Cel puţin patru persoane au murit.

 

Comentarii

loading...