Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cehia a aprobat numai 47 de cereri de azil din 1.701

Cehia a aprobat numai 47 de cereri de azil din cele 1.701 primite în 2018, conform DPA.

Share

Lorand Stoica 0 comentarii

26.07.2019 - 20:13

Alţi 117 solicitanţi de azil au primit permisiunea de a rămâne în ţară temporar, menţionează raportul, adăugând că 1.701 persoane au depus cereri de azil în cursul lui 2018, cel mai mare număr din 2007. Majoritatea solicitanţilor de azil în Cehia sunt ucraineni, georgieni, cubanezi, armeni, vietnamezi şi uzbeci, notează DPA.

Cehia este una dintre cele patru ţări membre ale Grupului de la Vişegrad care au lansat o ofensivă în Uniunea Europeană pentru a limita numărul de migranţi în ţările lor şi a bloca eforturile de redistribuire între statele UE.

Ministerul de Interne a mai precizat că în jur de 2.700 de străini fără permise de rezidenţă au fost reţinuţi în ţară în prima jumătate a lui 2019.

Comentarii

loading...