Ce i-a spus Putin lui Mike Pence în privinţa implicării Rusiei în alegerile din SUA

Preşedintele rus Vladimir Putin i-a spus vicepreşedintelui american Mike Pence că Rusia nu a avut nicio implicare în alegerile electorale din Statele Unite din 2016, a transmis Dimitri Peskov, purtătorul de cuvânt de la Kremlin, citat de agenţia Interfax.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 19.11.2018 - 11:13

Cei doi oficiali au discutat săptămâna trecută în Singapore despre un viitor summit între preşedintele american Donald Trump şi omologul său rus Vladimir Putin.

Cel mai probabil, următoarea întâlnire a celor doi preşedinţi va avea loc în cadrul summitului G20 din Argentina de la finalul lunii noiembrie.

„Rusia nu a avut nimic de-a face cu acest lucru şi nici nu va avea”, a declarat Vladimir Putin în cadrul discuţiei cu Mike Pence despre ingerinţele în alegerile electorale din SUA.

Preşedintele rus Vladimir Putin a informat joi că a discutat în Singapore despre decizia Washingtonului de a se retrage din Tratatul Forţelor Nucleare Intermediare (INF) cu vicepreşedintele american Mike Pence.

Liderul de la Kremlin a mai declarat pentru reporterii prezenţi la un summit al Asociaţiei Naţiunilor din Asia de Sud-Est (ASEAN) că a discutat cu Mike Pence şi despre relaţiile cu Iranul.

Comentarii