16.5 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăInternaționalCe i-a spus Putin lui Mike Pence în privinţa implicării Rusiei în...

Ce i-a spus Putin lui Mike Pence în privinţa implicării Rusiei în alegerile din SUA

Cei doi oficiali au discutat săptămâna trecută în Singapore despre un viitor summit între preşedintele american Donald Trump şi omologul său rus Vladimir Putin.

Cel mai probabil, următoarea întâlnire a celor doi preşedinţi va avea loc în cadrul summitului G20 din Argentina de la finalul lunii noiembrie.

„Rusia nu a avut nimic de-a face cu acest lucru şi nici nu va avea”, a declarat Vladimir Putin în cadrul discuţiei cu Mike Pence despre ingerinţele în alegerile electorale din SUA.

Preşedintele rus Vladimir Putin a informat joi că a discutat în Singapore despre decizia Washingtonului de a se retrage din Tratatul Forţelor Nucleare Intermediare (INF) cu vicepreşedintele american Mike Pence.

Liderul de la Kremlin a mai declarat pentru reporterii prezenţi la un summit al Asociaţiei Naţiunilor din Asia de Sud-Est (ASEAN) că a discutat cu Mike Pence şi despre relaţiile cu Iranul.

Cele mai citite

Ucraina s-a retras brusc din acordul cu Rusia, mediat de Turcia, privind cerealele

Rusia şi Ucraina au negociat două luni cu ajutorul medierii Turciei restabilirea înţelegerii care a permis până în iulie anul trecut exportul cerealelor ucrainene...

Armata israeliană: victimele atacului de la consulatul iranian din Damasc erau teroriști angajați împotriva Israelului

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene a afirmat luni că victimele atacului care a vizat consulatul iranian la Damasc pe 1 aprilie erau "terorişti"...

Olaf Scholz, vizită în China: Nu fumăm toți cannabis în Germania

Cancelarul Olaf Scholz i-a asigurat luni pe studenții chinezi că nu vor fi nevoiți să fumeze cannabis dacă aleg să studieze în Germania, liderul...
Ultima oră
Pe aceeași temă