10 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăInternaționalCASA ALBĂ Un mesaj de adio de la prima doamnă, Melania Trump

CASA ALBĂ Un mesaj de adio de la prima doamnă, Melania Trump

În mesajul său video de aproape șapte minute, Melania Trump a mulțumit membrilor serviciului militar, forțelor de ordine, îngrijitorilor și altor persoane care au inspirat-o de când a intrat în Casa Albă în 2017. Și-a evidențiat munca, inclusiv rolul ei principal în campania „Fii cel mai bun”, care a urmărit să abordeze agresiunea cibernetică, abuzul de opioide (substanță pentru ameliorarea durerilor) și alte provocări cu care se confruntă copiii Americii.

,,A fost cea mai mare onoare din viața mea să servesc ca primă doamnă a Statelor Unite.”

Am fost inspirată de americanii incredibili din toată țara noastră care ne construiesc comunitățile prin bunătatea și curajul, și grația lor.

Ultimii patru ani au fost de neuitat. În timp ce eu și Donald încheiem timpul nostru la Casa Albă, mă gândesc la toți oamenii pe care i-am luat acasă în inima mea și la poveștile lor incredibile de dragoste, patriotism și determinare.”  Și-a început mesajul de adio, prima doamnă, Melania Trump.

,,Fii pasionat în tot ceea ce faci, dar amintește-ți întotdeauna că violența nu este niciodată răspunsul și nu va fi niciodată justificată.

Când am venit la Casa Albă, m-am gândit la responsabilitatea pe care am simțit-o întotdeauna ca mamă de a încuraja, a da putere și a preda valori de bunătate. Este de datoria noastră ca adulți și părinți să ne asigurăm că cei mici au cele mai bune oportunități de a duce o viață sănătoasă și împlinită. A continuat soția președintelui S.U.A.

,,Nici un cuvânt nu poate exprima profunzimea recunoștinței mele pentru privilegiul de a fi servit ca primă doamnă.”

,,Pentru toți oamenii din această țară: Veți fi în inima mea pentru totdeauna.

Mulțumesc. Dumnezeu să vă binecuvânteze și Dumnezeu să binecuvânteze Statele Unite ale Americii.”

Fiica președintelui ales, Joe Biden, Ashley Biden, a declarat marți că este „regretabil” faptul că prima doamnă Melania Trump nu a inițiat un tur al Casei Albe pentru mama ei, prima doamnă Jill Biden.

„Nu, nu cred că fac protocolul tradițional, ceea ce este regretabil, dar cred că suntem cu toții în regulă”, a declarat Ashley Biden pentru „Today” de la NBC.

„Ceaiul și turul” este o tradiție prin care prima doamnă aleasă să-și familiarizeze succesorul cu locuința în Casa Albă.

Într-o altă rupere de tradiția îndelungată, familia Trump nu va participa la inaugurarea lui Biden miercuri.

Președintele care termină mandatul și prima doamnă participă de obicei la eveniment pentru a simboliza transferul pașnic al puterii.

Președintele Trump este așteptat să se deplaseze la stațiunea sa din Mar-a-Lago din Florida în dimineața inaugurării, unde se așteaptă să locuiască după președinția sa, scrie Fox News.

 

 

 

Adriana Constantinescu
Adriana Constantinescu
Adriana Constantinescu a absolvit facultatea de Drept cu dublă specializare Drept și Criminologie. Este de origine est-europeană, cu experiență bogată în comunicare și relații publice. Anterior a lucrat ca specialist în marketing în România, iar din 2015 pledează împotriva regimurilor autoritare și a abuzurilor drepturilor omului. În 2017, a devenit editorialist la România Liberă, contribuind la jurnalismul de investigație și cercetarea socială europeană. Ea a dezvoltat o relație excelentă cu ONG-uri precum Freedom Association (Londra) și Open Society Foundation (Londra). Activitatea ei include traducerea și publicarea de sondaje pe probleme semnificative pentru Europa, de la alegeri politice până la opinii privind crizele de sănătate (pandemia Covid), cea mai recentă preocupare fiind legată de agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei.
Cele mai citite

Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei, estimează Ludovic Orban

"Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei", estimează deputatul Ludovic Orban, după ce Cătălin Cîrstoiu s-a retras din competiția pentru funcția...

Doliu în fotbalul românesc! A murit o legendă a Universității Craiova

Florin Oprea, portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu de campioană a României în sezonul 1973-1974, a decedat astăzi, la 76 de...

Activiști germani pentru climă, condamnați la închisoare pentru că au pulverizat împroșcat cu vopsea pe Poarta Brandenburg

Un tribunal german a condamnat la opt luni de închisoare cu suspendare trei activiști pentru climă care au pulverizat vopsea portocalie pe coloanele emblematicei...
Ultima oră
Pe aceeași temă