Captură Youtube - Casa Albă - 19 ianuarie 2021 - Melania Trump - Mesajul de rămas bun

CASA ALBĂ Un mesaj de adio de la prima doamnă, Melania Trump

Prima doamnă, Melania Trump, a reflectat asupra celor patru ani petrecuți la Casa Albă în timpul unui mesaj de rămas bun adus poporului american luni.

Share

Adriana Constantinescu 0 comentarii

19.01.2021 - 18:58

În mesajul său video de aproape șapte minute, Melania Trump a mulțumit membrilor serviciului militar, forțelor de ordine, îngrijitorilor și altor persoane care au inspirat-o de când a intrat în Casa Albă în 2017. Și-a evidențiat munca, inclusiv rolul ei principal în campania „Fii cel mai bun”, care a urmărit să abordeze agresiunea cibernetică, abuzul de opioide (substanță pentru ameliorarea durerilor) și alte provocări cu care se confruntă copiii Americii.

,,A fost cea mai mare onoare din viața mea să servesc ca primă doamnă a Statelor Unite.”

Am fost inspirată de americanii incredibili din toată țara noastră care ne construiesc comunitățile prin bunătatea și curajul, și grația lor.

Ultimii patru ani au fost de neuitat. În timp ce eu și Donald încheiem timpul nostru la Casa Albă, mă gândesc la toți oamenii pe care i-am luat acasă în inima mea și la poveștile lor incredibile de dragoste, patriotism și determinare.”  Și-a început mesajul de adio, prima doamnă, Melania Trump.

,,Fii pasionat în tot ceea ce faci, dar amintește-ți întotdeauna că violența nu este niciodată răspunsul și nu va fi niciodată justificată.

Când am venit la Casa Albă, m-am gândit la responsabilitatea pe care am simțit-o întotdeauna ca mamă de a încuraja, a da putere și a preda valori de bunătate. Este de datoria noastră ca adulți și părinți să ne asigurăm că cei mici au cele mai bune oportunități de a duce o viață sănătoasă și împlinită. A continuat soția președintelui S.U.A.

,,Nici un cuvânt nu poate exprima profunzimea recunoștinței mele pentru privilegiul de a fi servit ca primă doamnă.”

,,Pentru toți oamenii din această țară: Veți fi în inima mea pentru totdeauna.

Mulțumesc. Dumnezeu să vă binecuvânteze și Dumnezeu să binecuvânteze Statele Unite ale Americii.”

Fiica președintelui ales, Joe Biden, Ashley Biden, a declarat marți că este „regretabil” faptul că prima doamnă Melania Trump nu a inițiat un tur al Casei Albe pentru mama ei, prima doamnă Jill Biden.

„Nu, nu cred că fac protocolul tradițional, ceea ce este regretabil, dar cred că suntem cu toții în regulă”, a declarat Ashley Biden pentru „Today” de la NBC.

„Ceaiul și turul” este o tradiție prin care prima doamnă aleasă să-și familiarizeze succesorul cu locuința în Casa Albă.

Într-o altă rupere de tradiția îndelungată, familia Trump nu va participa la inaugurarea lui Biden miercuri.

Președintele care termină mandatul și prima doamnă participă de obicei la eveniment pentru a simboliza transferul pașnic al puterii.

Președintele Trump este așteptat să se deplaseze la stațiunea sa din Mar-a-Lago din Florida în dimineața inaugurării, unde se așteaptă să locuiască după președinția sa, scrie Fox News.

 

 

 

Citește totul despre:

#casa albă #melania trump

Comentarii