14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăInternaționalCântăreaţa belgiană Maurane va fi înmormântată joi la Bruxelles

Cântăreaţa belgiană Maurane va fi înmormântată joi la Bruxelles

Ceremonia funerară va avea loc la ora locală 10:00 “la biserica Notre Dame des Graces din Woluwe-Saint-Pierre, strada Chant d’Oiseau din Woluwe-Saint-Pierre”, una dintre comunele din regiunea Bruxelles, la est de capitala belgiană, precizează acelaşi mesaj online.

“Toţi aceia care doresc să o însoţească în aceste ultime clipe ale sale pe acest pământ vor putea să participe, cu consideraţie şi respect, desigur, faţă de intimitatea familiei îndoliate, a cărei durere o împărtăşim”, au adăugat autorii aceluiaşi text, ilustrat cu o fotografie a cântăreţei Maurane.

Maurane, al cărei nume real a fost Claudine Luypaerts, a fost descoperită decedată în patul ei pe 7 mai de o prietenă de familie, în reşedinţa sa din comuna Schaerbeek din regiunea Bruxelles.

O autopsie a fost realizată în ziua următoare decesului, însă rezultatele vor fi cunoscute abia peste câteva săptămâni, potrivit Parchetului din Bruxelles. Pista unei crime a fost exclusă.

Maurane, o mare interpretă a cântecului francez, era cunoscută în Franţa încă de la sfârşitul anilor 1980 şi după participarea sa la cea de-a doua versiune a operei-rock “Starmania”, coprodusă de Michel Berger.

Artista a murit la scurt timp după ce revenise pe scenă după o pauză de 10 ani la începutul lunii mai, în Belgia, cu o serie de reinterpretări ale unor cântece din repertoriul lui Jacques Brel.

Cele mai citite

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Taylor Swift, atac la adresa lui Kim Kardashian? “thanK you aIMee”

Swift, în vârstă de 34 de ani, și-a surprins fanii în primele ore ale zilei de 19 aprilie, după ce a lansat un album...
Ultima oră
Pe aceeași temă