Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cadouri inedite pentru participanții de la Jocurile Olimpice. Câte prezervative s-au împărțit

Jocurile Olimpice de iarnă de la PyeongChang (9-25 februarie) au stabilit deja un record, chiar înainte ca întrecerile efective să debuteze, organizatorii anunţând că sportivii vor beneficia de cel mai mare număr de prezervative distribuite, informează AFP.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 01.02.2018 - 13:52

În total, 110.000 de prezervative vor fi împărţite sportivilor în cursul celor 15 zile de competiţie, cu 10.000 în plus faţă de ediţiile precedente ale Olimpiadei de iarnă, desfăşurate la Vancouver (2010) şi Soci (2014).

Fiecare dintre cei 2.925 de sportivi participanţi vor primi, în medie, 37,6 prezervative, însă nu doar competitorii vor putea beneficia de ele.

"Coşuri cu prezervative vor fi depuse în toaletele pentru bărbaţi şi pentru femei" aflate în satele olimpice de la PyeongChang şi Gangneung, la centrul principal de presă, în satul rezervat mass-media, precum şi în centrele medicale, au anunţat organizatorii.

Comentarii

loading...