Britanicii au pășit în noul an învăluiți de aburii alcoolului și incidente violente regretabile

Petrecăreții din Marea Britanie au sfidat ploaia și au îmbrăcat cele mai bune piese de vestimentație pentru a întâmpina Anul Nou, în ciuda vremii nefavorabile. Spre finele nopții, foarte mulți s-au luat la bătaie, unii necesitând intervenția medicilor, potrivit presei britanice.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 01.01.2018 - 21:06

Străzile marilor orașe din Marea Britanie s-au umplut de petrecăreți care s-au bucurat de trecerea în noul an, fiecare cum a știut mai bine. Unii încercau să se întoarcă spre casă, târându-se pe bordură, alții au sărit la bătaie, iar alții și-au etalat cele mai bizare sau excesiv de transparente, în cazul doamnelor, relatează publicația britanică Daily Mail.

Mulți au ieșit în stradă pentru a se alătura festivităților, în timp ce angajații serviciilor de urgență erau pregătiți să intervină în ceea ce, pentru ei, reprezintă una dintre cele mai aglomerate nopți ale anului.

În prima oră a noului an, Serviciul de ambulanță din Londra (LAS) a declarat că a primit 337 de apeluri, pacienții fiind tratați pentru probleme legate de consumul exagerat alcool.

Directorul adjunct al operațiunilor, Pauline Cranmer, a declarat: "A fost o noapte aglomerată pentru noi, am avut până la 400 de apeluri pe oră, când în mod normal ajungem în jur de 250 de cazuri".

Strada Princes, unde s-au petrecut sărbătorile, a fost temporar închisă pietonilor după-amiaza din cauza "resturilor legate de vreme", dar a fost deschisă din nou pentru petrecerea de pe stradă a serii.

 

Strada Princes, una dintre zonele unde au avut loc petreceri, a fost temporar închisă pietonilor în cursul după-amiezii, din cauza "problemelor legate de vreme", dar a fost deschisă din nou pentru evenimentele ținute în aer liber, pe parcursul nopții.

În Londra, unii petrecăreți s-au putut delecta cu un spectacol tradițional de focuri de artificii.

Comentarii