Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Brexit: Negociatorul-şef al UE susţine că va lucra „serios” în următoarele săptămâni

UE şi Marea Britanie vor lucra „calm şi serios” în următoarele săptămâni pentru a ajunge la un acord privind retragerea Marii Britanii din UE, fără să se creeze o graniţă strictă între Republica Irlanda şi Irlanda de Nord, a declarat Michel Barnier, negociatorul-şef al UE.

Share

Rl online 0 comentarii

16.10.2018 - 16:16

Vorbind în faţa jurnaliştilor înainte să discute cu miniştrii UE la o întâlnire din Luxemburg, Barnier a declarat că acordul cu Marea Britanie trebuie să fie „în regulă pentru toată lumea, inclusiv Irlanda de Nord”.

„Ne vom folosi de această perioadă pentru a lucra calm şi serios pentru a ajunge la un acord în următoarele săptămâni. Avem nevoie de timp pentru a ajunge la acest acord (...) pentru a face acest progres decisiv”, a adăugat Barnier.

Liderii celor 27 de state membre care vor rămâne în UE vor discuta despre progresul negocierilor miercuri seara.

Comentarii

loading...