Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

By Vali Ivan

Boris Johnson pregătit sa-i elimine pe rebeli in frunte cu grei conservatori ca Philip Hammond

„Sprijiniți-mă sau veți fi demiși” . Boris Johnson este pregătit sa-i elimine pe rebeli in frunte cu grei conservatori ca Philip Hammond

Redacția Online 0 comentarii

Actualizat: 03.09.2019 - 13:16

Cei mai buni conservatori se confruntă cu „eliminarea”, dacă fac alianta in Parlament azi cu Jeremy CorbynEste un ultimatum politic dramatic.

Boris Johnson i-a avertizat pe Philip Hammond și pe alți parlamentari rebeli conservatori că vor fi expulzați din partid dacă isi vor uni forțele cu Jeremy Corbyn pentru a încerca să oprească un Brexit fără acord în această săptămână.
Într-un plan agreat de nucleul dur Conservator și de primul ministru în cursul prânzului de Duminica de la Checkers,  orice conservator care sfidează No.10 (Downning Street 10, reședința Premierului) va pierde susținerea partidului și i se va interzice să se prezinte la viitoarele alegeri.


Este așteptat ca un număr de 21 de parlamentari Conservatori sa fie „expulzați” din partid.
Între timp, ministrul Cabinetului, Michael Gove, a sugerat că domnul Johnson ar putea ignora chiar și orice lege impusă Guvernului său care încearcă să păstreze Marea Britanie în UE după 31 octombrie.
 
Următoarele zile vor defini ambițiile Brexit ale domnului Johnson.
Cu președintele John Bercow care deține controlul agendei parlamentare, el însuși un adversar anti Brexit, săptămâna aceasta pare să fie una dintre cele mai explozive din politica Marii Britanii de ani buni. Și, dacă Marea Britanie părăsește UE fără o înțelegere, experții au avertizat că prețurile locuințelor ar putea scădea cu 20pc în 2020. Iată deci unde să bagi o afacere, transmite The Telegraph in ediția din 2 Septembrie.

Comentarii

loading...