13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăInternaționalBoris Johnson la terapie intensivă. Mesaj emoționant The Sun: Poți înfrânge asta,...

Boris Johnson la terapie intensivă. Mesaj emoționant The Sun: Poți înfrânge asta, Boris!

 

Câte încercări în viața Primului Ministru al Marii Britanii!

În 2016 a câștigat mult mediatizatul Referendum pentru Brexit, a fost lovit pe la spate de chiar partenerul său de Brexit din Partidul Conservator, Michael Gove,  trebuind să se retragă din cursa pentru Premier.

În 2019, după un dezastru de 3 ani al Conservatorilor, revine în jocul puterii și primește mult meritata funcție de Prim Ministru. Urmează un an de umilință în Parlamentul Britanic și lupte în justiție, dar care la finalul lui 2019 îi oferă cea mai minunată răsplată- poporul îl alege cu largă majoritate umilind toate partidele din Marea Britanie! Scor istoric!

Oficial, pe 31 ianuarie 2020, Marea Britanie părăsește blocul comunitar cu efect final programat pentru 31 decembrie 2020! Se logodește cu iubita sa, fosta șefă de PR al Conservatorilor, Carrie Symonds, și anunță că devine tată! Pentru a cincea oară!

Vine pandemia! Iese zilnic în apărarea țării sale, susține economia, promovează în mass media o campanie de iubire pentru sistemul național de sănătate! În seara zilei când aplaudă NHS (26 martie) la un loc cu 65 milioane de britanici se testează pentru Covid-19! În final, contractează virusul! Duminică, 5 aprilie 2020, este admis la spital după 10 zile consecutive de izolare și simptome Covid- 19 persistente: febră și tuse. Astăzi pare că problemele de respirație au făcut ca echipa de medici de la Spitalul St. Thomas din Londra să decidă să fie mutat la terapie intensivă. Boris Johnson l-a delegat tot în această seară pe Dominic Raab, Ministrul de Externe și Secretar de Stat, să-i țină locul ca și un adjunct, momentan să prezideze Reuninea de Urgență din fiecare marți denumită ,,Cobra”.

Jurnaliștii de la The Sun, au transmis un mesaj emoționant la începutul relatării știiri despre starea de sănătate a Primului Ministru: Poți înfrânge (n.r. boala) asta, Boris!

Printre multele mesaje de susținere se numără și cel al Președintelui Consiliului European, Charles Michel, care a scris pe Twitter: „Să te faci bine curând, @BorisJohnson. Europa îți dorește o recuperare rapidă. Cred că vom câștiga împreună această luptă împotriva Covid-19. ”

Medicul publicației The Sun, dr. Carol Cooper, a declarat în această seară pentru The Sun: „Covid-19 este o infecție nouă și nu știm totul despre ea, dar experiența de până acum arată că, dacă complicațiile se dezvoltă începând cu a doua săptămână, sunt potențial foarte grave.”Niciun pacient nu este mutat la terapie intensivă decât dacă medicii sunt foarte preocupați de starea sa de sănătate. Este corect să spunem că dacă Boris este în terapie intensivă, atunci se luptă pentru viața lui chiar acum.

România Liberă: Rezistă Boris! Ești sarea în bucate a Europei, nu ne permitem să pierdem lideri ca tine!

 

 

Adriana Constantinescu
Adriana Constantinescu
Adriana Constantinescu a absolvit facultatea de Drept cu dublă specializare Drept și Criminologie. Este de origine est-europeană, cu experiență bogată în comunicare și relații publice. Anterior a lucrat ca specialist în marketing în România, iar din 2015 pledează împotriva regimurilor autoritare și a abuzurilor drepturilor omului. În 2017, a devenit editorialist la România Liberă, contribuind la jurnalismul de investigație și cercetarea socială europeană. Ea a dezvoltat o relație excelentă cu ONG-uri precum Freedom Association (Londra) și Open Society Foundation (Londra). Activitatea ei include traducerea și publicarea de sondaje pe probleme semnificative pentru Europa, de la alegeri politice până la opinii privind crizele de sănătate (pandemia Covid), cea mai recentă preocupare fiind legată de agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei.
Cele mai citite

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...
Ultima oră
Pe aceeași temă