Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Boris Johnson confirmă că va candida pentru postul de lider al Partidului Conservator

Boris Johnson a anunţat că va participa în cursa pentru postul de lider al Partidului Conservator din Marea Britanie, relatează The Guardian.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 16.05.2019 - 17:44

Vorbind în faţa brokerilor de asigurări la o conferinţă în Manchester, el a afirmat: „Voi participa. Bineînţeles că voi participa”.

„Nu cred că este un secret. Dar după cum ştiţi, deocamdată nu este un post vacant”, a precizat el.

Fostul ministru de Externe a evitat iniţial să răspundă dacă va candida: „Nu mai avem timp”, a glumit el.

Totuşi, el a adăugat: „Dar voi răspunde totuşi. Nu există un post vacant. Pe de altă parte, ce pot spune este că a existat o lipsă de dinamism şi fermitate în felul în care am abordat aceste negocieri”.

„Am eşuat în ultimii trei ani în a prezenta o variantă convingătoare privind felul în care am putea profita de oportunităţile aduse de Brexit”, a precizat el.

„Tot ce pot spune, cât de discret pot, este că am un apetit fără limite pentru a încerca să fac ce trebuie şi să ajut ţara să ajungă pe drumul cel mai bun”, a afirmat Johnson.

Anterior, Johnson a afirmat că a prezis creşterea rapidă a Partidului Brexitului sau a altuia cu o ideologie similară acum 18 luni.

„Singura modalitate de a gestiona situaţia este să livrăm Brexitul, dar să o facem de aşa natură că vom livra ce au dorit cetăţenii britanici. Dacă nu putem face acest lucru, va exista mereu această ameninţare a Partidului Brexitului sau a altora”, susţine el.

„Oamenii vor spune că democraţia este ignorată şi că într-un fel sau altul elita complotează pentru a face ce doreşte. Cred că greşesc. Cred că nu au găsit vinovatul şi acest lucru ar oferi încurajări pentru naţionaliştii scoţieni pentru că şi ei vor un nou referendum”, a afirmat Johnson.

„Oamenii vor fi revoltaţi dacă vor fi aduşi la urne din nou. Au avut o discuţie, s-au gândit mult la asta. Nu respectăm opiniile oamenilor dacă spunem că nu sunt capabili să se hotărască”, a precizat el.

Comentarii

loading...