Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Barnier abia aşteaptă să ”muncească în mod constructiv” cu Boris Johnson

Negociatorul-şef UE al Brexitului Michel Barnier Michel Barnier a anunţat marţi că abia aşteaptă să ”muncească în mod constructiv” cu Boris Johnson, ales lider al Partidului Conservator şi care urmează să devină premier miercuri, succesorul Theresei May.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 23.07.2019 - 14:54

Barnier anunţă în acest mesaj postat pe Twitter că aşteaptă ratificarea acordului retragerii al Theresei May - fără să spună ceva cu privire la intenţia lui Johnson de a renegocia acordul, relatează The Associated Press.

UE este dispusă să modifice declaraţia politică, o anexă a acordului retragerii, afirmă Barnier.

Şefii de stat şi de guverne ai celorlalte 27 de state membre UE au subliniat în mai multe rânduri că refuză să remegocieze acordul.

Comentarii