Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Autoritatea pieţei de capital din SUA verifică Tesla pentru estimările de producţie

Tesla Inc a anunţat, vineri, că a primit o citaţie din partea Comisiei de Valori Mobiliare şi de Schimb din SUA pentru estimările pe care le-a făcut pentru producţia Model 3, anul trecut, un set de obiective pe care producătorul de maşini electrice nu le-a atins la timp.

Share

Rl online 0 comentarii

03.11.2018 - 12:14

De asemenea, în raportul pentru trimestrul al treilea al acestui an, publicat vineri, se scrie că Tesla este cercetată şi pentru alte declaraţii pe care le-a făcut privind producţia Model 3, informează agenţia Reuters.

SEC a refuzat să comenteze, dar, printr-o asemenea citaţie, organizaţia poate obliga o companie să îi predea documentele pe care doreşte să le analizeze.

De asemenea, SEC i-a trimis citaţii în legătură cu alte afirmaţii făcute de directorul executiv al Tesla, Elon Musk, despre intenţia de a delista compania.

Atât SEC, cât şi Departamentul de Justiţie din SUA cercetează dacă Tesla şi-a înşelat investitorii în legătură cu afacerile sale. „Din ceea ce ştim, nici o agenţie guvernamentală, în nici una dintre investigaţile care sunt în curs, nu a ajuns la concluzia că a fost cauzat vreun prejudiciu”, se scrise în raportul Tesla.

De asemenea, Tesla a anunţat, vineri, că 44% din profitul net al celui de-al treilea trimestru provine din credite de reglementare nedeclarate anterior.

Comentarii

loading...