19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăInternaționalAutoritatea pieţei de capital din SUA verifică Tesla pentru estimările de producţie

Autoritatea pieţei de capital din SUA verifică Tesla pentru estimările de producţie

De asemenea, în raportul pentru trimestrul al treilea al acestui an, publicat vineri, se scrie că Tesla este cercetată şi pentru alte declaraţii pe care le-a făcut privind producţia Model 3, informează agenţia Reuters.

SEC a refuzat să comenteze, dar, printr-o asemenea citaţie, organizaţia poate obliga o companie să îi predea documentele pe care doreşte să le analizeze.

De asemenea, SEC i-a trimis citaţii în legătură cu alte afirmaţii făcute de directorul executiv al Tesla, Elon Musk, despre intenţia de a delista compania.

Atât SEC, cât şi Departamentul de Justiţie din SUA cercetează dacă Tesla şi-a înşelat investitorii în legătură cu afacerile sale. „Din ceea ce ştim, nici o agenţie guvernamentală, în nici una dintre investigaţile care sunt în curs, nu a ajuns la concluzia că a fost cauzat vreun prejudiciu”, se scrise în raportul Tesla.

De asemenea, Tesla a anunţat, vineri, că 44% din profitul net al celui de-al treilea trimestru provine din credite de reglementare nedeclarate anterior.

Cele mai citite

În Rusia circulă zvonuri că doi suspecți implicați în atentatul de la Moscova au murit în arest

Doi dintre suspecții pe care Rusia i-a reținut după atacul terorist de la Moscova, din 22 martie, ar fi murit în arest. Acest zvon este...

Orașul Harkov ar fi fost atacat de Rusia cu un nou tip de bombă cu sistem de ghidare

Este posibil ca Rusia să fi utilizat un nou tip de bombă cu sistem de ghidare în atacurile aeriene asupra oraşului Harkov, din nord-estul...

Zeci de angajați ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor fi disponibilizați de luni

Circa 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni,...
Ultima oră
Pe aceeași temă