Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Australia şi Noua Zeelandă investighează ameninţări cu bombă trimise prin e-mail

Autorităţile din Australia şi Noua Zeelandă investighează mai multe ameninţări cu bombă primite prin e-mail de mai mulţi cetăţeni, au anunţat oficialii serviciului de securitate cibernetică, după ce ameninţări similare au fost făcute în Statele Unite şi în Canada.

Share

Rl online 0 comentarii

14.12.2018 - 09:11

„Având în vedere numărul acestor e-mailuri, avem motive să credem că ameninţările sunt false”, au transmis reprezentanţii Centrului de Securitate Cibernetică din Australia.

„Ca măsură de precauţie, poliţiştii tratează aceste e-mailuri drept o ameninţare, până se confirmă contrariul”, au adăugat aceştia..

Autorităţile din Noua Zeelandă au transmis că poliţiştii investighează validitatea ameninţărilor, dar se aşteaptă ca totul să fie doar o farsă, relatează Reuters.

Conform informaţiilor primite prin e-mail, bombele urmează să fie detonate dacă destinatarii nu efectuează o plată în bitcoin.

Mai multe e-mailuri similare au fost trimise către sute de companii, birouri locale şi şcoli din Statele Unite şi Canada, dar nicio ameninţare nu s-a dovedit a fi reală.

 

Comentarii

loading...