Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Atacatorul din Australia este de origine afgană. Autoritățile continuă anchetă

Un bărbat australian de origine afgană, cu antecedente psihiatrice, a intrat din plin cu mașina în pietonii care mergeau la cumpărăturile de Crăciun, în Melbourne, rănind 19 persoane. Poliția a declarat că nu suspectează că ar fi vorba despre un atac terorist, informează Reuters.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 21.12.2017 - 20:05

Poliția l-a reținut pe șoferul în vârstă de 32 de ani, un rezident australian de origine afgană, recidivist, având la activ multe acte violente, pe fondul consumului de droguri și al problemelor de sănătate mintală.

"În prezent, nu avem dovezi sau informații care să indice o legătură cu terorismul", a declarat comisarul șef adjunct al statului Victoria, Shane Patton.

Patru dintre cei răniți sunt în stare critică, inclusiv un băiat de vârstă preșcolară, care a suferit o leziune la cap.

Poliția l-a deținut, de asemenea, pe un alt bărbat de 24 de ani aflat la fața locului, care filma incidentul și deținea o geantă plină de cuțite.

Comisarul șef adjunct a declarat că este "destul de probabil" că individul 24 de ani să nu fie implicat în incident, iar ancheta este în curs de desfășurare.

Comentarii

loading...