14.6 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăInternaționalAtac armat în Ohio. Cel puţin 10 morţi

Atac armat în Ohio. Cel puţin 10 morţi

”Atacatorul este mort. Alte nouă persoane au fost ucise. Cel puţin 16 persoane au fost spitalizate din cauza rănilor”, a scris poliţia pe Twitter, cerând locuitorilor să evite zona, iar celor care au fost martori să ofere informaţii despre incident.

Autorităţile nu au furnizat detalii despre circumstanţele atacului, cu excepţia faptului că a avut loc în districtul Oregon al oraşului, un cartier cunoscut pentru cluburi de noapte, baruri, galerii de artă şi magazine, scrie Reuters.

Împuşcăturile au avut loc în această dimineaţă în barul Ned Peppers, în vestul oraşului Dayton, unde s-au deplasat numeroşi poliţişti şi ambulanţe, potrivit martorilor citaţi de mass-media locală, preluată de EFE.

“Am avut agenţi în imediata vecinătate când a început acest atac armat şi am putut să răspundem şi să-i punem capăt repede”, a adăugat poliţia, care a indicat că evenimentul a început în jurul orei locale 01:00 (05:00 GMT) şi că Biroul Federal de Investigaţii (FBI) se află la faţa locului pentru a ajuta la anchetă.

Împuşcăturile au survenit la câteva ore după un atac armat într-un centru comercial din oraşul El Paso (sudul statului Texas), soldat cu 20 de morţi şi 26 de răniţi.

La sfârşitul săptămânii trecute un alt atac cu armă a avut loc la un festival gastronomic din Gilroy (California), soldat cu patru morţi. 

Cele mai citite

Jens Stoltenberg: România are un rol esențial în apărarea flancului estic al NATO

România este esențială pentru apărarea flancului estic al NATO, a spus Jens Stoltenberg, șeful NATO, după discuția avută marți cu președintele Klaus Iohannis, potrivit...

Ucraina a conceput un submarin electric ce va putea lansa torpile

Inginerii ucraineni dezvoltă un nou submarin care poate lansa torpile, potrivit Kyiv Post, conform monitorulapararii.ro. Ambarcaţiunea, cunoscută sub numele de „Kronos", a fost testată cu...

Rishi Sunak își dorește ca Benjamin Netanyahu să aibă „ sânge rece” după atacul Iranului de sâmbătă

Premierul britanic, Rishi Sunak, l-a chemat marţi pe omologul său israelian, Benjamin Netanyahu, să dea dovadă de "sânge-rece" după atacul Iranului împotriva Israelului din...
Ultima oră
Pe aceeași temă