9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăInternaționalAtac armat în Australia. Un mort și trei răniți

Atac armat în Australia. Un mort și trei răniți

Mai mulți bărbați au fost împuşcați, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în apropierea unui local din Prahran – o suburbie a marelui oraş Melbourne (Australia), informează presa internațională.

Atacul s-a produs în apropierea clubului Love Machine. Toți cei patru bărbați împușcați au fost transportați la spital, dar din păcate unul dintre ei a decedat. Acesta era unul dintre paznicii clubului, Aaron Khalid Osmani (37 de ani), informează site-ul www.news.com.au.

Celelalte trei victime au vârste de 28, 50 și 29 de ani. Rănitul de 28 de ani este în stare critică.

„Se pare că gloanțele au fost trase dintr-o maşină aflată în apropierea clubului, spre un grup care stătea în afara acestuia”, a declarat inspectorul Andrew Stamper, de la poliția statului Victoria. Dintre cele patru oameni spre care s-a tras, trei erau angajați ai clubului.

Autorităţile susțin că nu există dovezi care să indice că atacul armat a fost de natură teroristă. Agresorul nu a fost încă arestat. Se pare că el a tras dintr-un automobil Porsche Cayenne care fusese furat și care a fost găsit abandonat.

Clubul de noapte Love Machine este unul dintre cele mai aglomerate din regiunea orașului Melbourne.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

În timp ce Iohannis se află în Coreea de Sud, Coreea de Nord a simulat un “contraatac nuclear”

Armata din Coreea de Nord a simulat un "contraatac nuclear" împotriva Coreii de Sud, chiar în perioada în care o delegație oficială din România,...

ONG-urile nu au tratament preferențial, trebuie să raporteze ce fac cu banii ca și societățile comerciale

Organizațiile neguvernamentale (ONG) nu beneficiază de un tratament preferențial ci, dimpotrivă, trebuie să raporteze ce fac cu banii, așa cum sunt obligate și societățile...

Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei, estimează Ludovic Orban

"Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei", estimează deputatul Ludovic Orban, după ce Cătălin Cîrstoiu s-a retras din competiția pentru funcția...
Ultima oră
Pe aceeași temă