11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăInternaționalAsistentă personală a fiicei lui Trump, contaminată cu coronavirus

Asistentă personală a fiicei lui Trump, contaminată cu coronavirus

Citând o sursă anonimă, CNN afirmă că asistenta, angajată personală a fiicei preşedintelui Donald Trump, nu a mai intrat în contact cu Ivanka Trump de câteva săptămâni.

Ivanka şi soţul ei, Jared Kushner – ambii având funcţii de consilieri ai preşedintelui Statelor Unite – au fost testaţi pentru coronavirus, iar rezultatele au fost negative.

S-a confirmat de asemenea că este contaminată cu coronavirus Katie Miller, purtătoarea de cuvânt a vicepreşedintelui Mike Pence. Acesta fusese testat, odată cu preşedintele Trump, şi nu era infectat.

Donald Trump a afirmat că nu este îngrijorat, dar a adăugat că va fi testat zilnic şi că la Casa Albă s-au luat măsuri ferme de precauţie.

Secretara de presă a Casei Albe, Kayleigh McEnany, a declarat în aceeaşi zi că se acţionează pentru evitarea contaminării personalului preşedinţiei Statelor Unite.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă