20.3 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăInternaționalAsasinat ca-n filme: O femeie deghizată cu o perucă blondă a asasinat...

Asasinat ca-n filme: O femeie deghizată cu o perucă blondă a asasinat doi israelieni

Femeia deghizată cu o perucă blondă care a tras asupra celor două persoane a fost arestată. Ea susține că a fost o crimă pasională, dar procurorii cred că sunt implicate grupări mafiote internaționale.

Cei doi bărbați uciși sunt figuri cunoscute în lumea interlopă din Israel. Au fost identificați ca Johny Ben și Alon Azulay, de 44 și 41 de ani. Ambasada Israelului a confirmat că cei doi sunt cetățeni israelieni cu un șir lung de infracțiuni atât în Israel, cât și în Mexic.

Atacul s-a produs miercuri în mallul Artz Pedregal. Potrivit autorităților, femeia împreună cu un complice s-au așezat la o masă lângă victime și au comandat de băut. 

Apoi femeia s-a ridicat și i-a împușcat pe cei doi de la o distanță mică. Unul a murit pe loc, altul la spital. Panicați de împușcături martorii s-au aruncat la podea în restaurantul chinezesc. O persoană a filmat scena cu un telefon mobil.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din mall arată cel puțin alți doi complici, cu arme de asalt, care au dezarmat un paznic din afara mall-ului, au tras asupra unei mașini de poliție, rănind în braț un polițist, apoi au fugit cu o mașină.

Asasina, pe nume, Esperanza “N” a aruncat peruca, mai multe obiecte și a fugit de la locul crimei, dar a fost prinsă în afara mallului și arestată. Le-a spus polițiștilor că avea o relație intimă cu una dintre victime și că s-a răzbunat din cauza infidelităților acestuia.

Procurorii mexicani susțin însă că totul este o reglare de conturi între grupări criminale internaționale. Cel puțin 4 persoane au fost implicate în acest asasinat: de la execuție, la logistică și fugă.

Cele mai citite

Dezvăluiri făcute de Anne Hathaway. Actrița a fost nevoită să se sărute cu zece bărbați

Experiența actoricească poate aduce cu sine momente neașteptate și provocatoare, iar Anne Hathaway a trăit unul dintre aceste momente la un casting. Actrița a...

EXCLUSIV. Decizia lui Nicușor Dan de a elimina linia STB 336, fiasco în trafic. Locuitorii din Militari, rămași fără autobuz care să-i ducă la...

Locuitorii din cartierul bucureștean Militari au rămas fără singurul autobuz care îi transporta până în fața Spitalului Universitar. Decizia lui Nicușor Dan de a...

Cum alegi salopeta de lucru potrivită

Alegerea unei salopete de lucru adecvate este esențială pentru confortul, siguranța și eficiența la locul de muncă. Această piesă de îmbrăcăminte, care inițial a...
Ultima oră
Pe aceeași temă