Arnold Schwarzenegger, agresat în timpul unui eveniment sportiv

Actorul de la Hollywood Arnold Schwarzenegger a fost agresat sâmbătă la Johannesburg de un bărbat care l-a lovit cu picioarele în spate în timpul unui eveniment sportiv organizat de vedetă, informează AFP, via Agerpres.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

19.05.2019 - 10:40

"Vă mulţumesc că vă faceţi griji pentru mine, dar nu sunt motive de îngrijorare", a scris Schwarzenegger, în vârstă de 71 de ani, pe pagina sa de Twitter.

Actorul, fost guvernator al statului California, se afla în mijlocul unei discuţii cu fani săi la Sandton Convention Centre din Johannesburg când un bărbat a făcut un salt înainte şi l-a lovit pe actor cu picioarele în spate.

"Am crezut că sunt doar împins de mulţime, lucru care se întâmplă deseori. Mi-am dat seama că am primit o lovitură cu piciorul atunci când am văzut înregistrarea, la fel ca toată lumea. Sunt mulţumit că acel idiot nu mi-a întrerupt momentul de Snapchat".

Schwarzenegger se afla la Johannesburg pentru Arnold Classic Africa, un festival anual internaţional multisport.

"Din păcate, a fost atacat brusc de un fan cu probleme de comportament în timp ce îşi arăta susţinerea pentru atleţi", au declarat organizatorii, care au adăugat că agresorul a fost arestat în mulţime, fiind cunoscut de poliţie pentru incidente similare.

Schwarzenegger le-a declarat organizatorilor că nu va depune plângere.

Comentarii