Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: www.democracynow.org

Armata libiană anunță alungarea islamiștilor din orașul Benghazi

Forţele mareşalului Khalifa Haftar în Libia (ANL) au informat joi că au eliberat ultimul cartier din Benghazi aflat în mâinile luptătorilor islamişti, transmite, vineri, agenția Reuters citată de Agerpres.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 29.12.2017 - 08:41

Comandantul forţelor speciale ale ANL, Wanis Bukhamada, a proclamat "eliberarea" ultimului sector controlat de islamişti, Khreibich.

Khalifa Haftar a anunţat la sfârşitul lunii iulie eliberarea completă a oraşului Benghazi, al doilea ca mărime din Libia, de către ANL (Armata Naţională Libiană), după trei ani de lupte, dar în zilele următoare au izbucnit noi ciocniri.

Ofiţerul, ale cărui reuşite militare i-au atras favorurile occidentalilor, contestă guvernul condus de Fayez Seraj, instalat la Tripoli şi recunoscut de comunitatea internaţională, şi a lăsat să se înţeleagă că ar putea candida la preşedinţia Libiei în 2018.

Comentarii