Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Aproape 250 de participanţi la semimaratonul de la Shenzhen au trişat

Aproape 250 de participanţi la semimaratonul de la Shenzhen au trişat luând-o pe scurtături, acest lucru fiind surprins de camerele de supraveghere a traficului, relatează bbc.com.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 29.11.2018 - 16:10

237 de concurenţi au alergat cu doi sau trei kilometri mai puţin decât ar fi trebuit.

Organizatorii cursei din Shenzhen au mai descoperit că 18 alergători purtau elemente false de identificare şi monitorizare, iar trei alergători au fost caracterizaţi de organizatori ca fiind impostori.

Toţi cei care au trişat riscă sancţiuni.

Semimaratonul de la Shenzhen a avut loc duminică. Cursa anuală din al patrulea oraş ca mărime al Chinei atrage de obicei aproximativ 16.000 de alergători.

Comentarii