Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Angela Merkel vrea un acord flexibil privind Brexitul

Eventualul acord privind ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană trebuie să fie flexibil şi deschis viitoarelor ajustări, a afirmat cancelarul Germaniei, Angela Merkel.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 14.08.2018 - 19:50

Angela Merkel a exprimat speranţa că Uniunea Europeană şi Guvernul de la Londra vor ajunge la un acord negociat privind termenii ieşirii Marii Britanii din Blocul comunitar.

"Sper că nu se va ajunge la o ieşire neordonată a Marii Britanii din UE, ci mai degrabă la un acord rezonabil, negociat", a afirmat Angela Merkel.

"Acordul privind ieşirea din UE nu poate fi static. Dacă Marea Britanie vrea să beneficieze de pe urma relaţiei cu UE în viitor, trebuie să asume angajamentul de a accepta din nou reglementările europene", a subliniat Angela Merkel.

Guvernul Theresa May speră să menţină acces la piaţa comunitară după ieşirea Mariii Britanii din Uniunea Europeană. Bruxellesul condiţionează acest lucru de contribuţii bugetare şi de respectarea principiului liberei circulaţii a persoanelor, produselor, serviciilor şi capitalului.

Comentarii

loading...